Info

Dva tradicionalna sajma – Intergrafika i Modernpak – Međunarodni sajam grafike, papirne industrije, ambalaže i pakiranja održat će se od 5. – 7. lipnja 2019. u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu.

U lipnju će se okupiti svi svjetski i domaći značajni proizvođači opreme, gotovih proizvoda i ostalih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se potrebama kupaca koja danas traže drugačije, inovativne i personalizirane proizvode.

Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Ukoliko ste spremni aktivno se uključiti te svojim radom, znanjem i vještinama doprinijeti uspješnoj promociji Sveučilišta Sjever, molimo vas da se prijavite najkasnije do 29. svibnja 2019. (srijeda), putem obrasca na linku.

foto: Sveučilište Sjever

?>