DRUŠTVO

Protekle dvije godine HRT Akademija kao vodeći partner, inicijator i koordinator uspješno sudjeluje u provedbi EU projekta European Youth News Exchange (Y-NEX). Završna konferencija spomenutog projekta održat će se 25. rujna u studiju Bajsić u sklopu Hrvatske radiotelevizije (HRT-a).

Ovim se putem pozivaju svi zainteresirani da prisustvuju spomenutoj konferenciji na koju se mogu prijaviti putem ove poveznice.

Sve detaljnije informacije o projektu mogu se naći na web stranici https://y-nex.com/, a zainteresirani za jedinstvenu besplatnu edukaciju iz mobilnog novinarstva mogu se prijaviti na ovoj stranici.

Radi se o jedinom obrazovnom programu izobrazbe za mobilno novinarstvo, otvorenoj edukacijskoj platformi (MOJO MOOC) za mobilno novinarstvo te servis European Youth News Exchange (Y-NEX), otvorenom mrežnome servisu i platformi koja okuplja mlade novinare obučene za mobilno novinarstvo, a služi za širenje i razmjenu vijesti, fotografija, audiomaterijala i videomaterijala koje su stvorili mladi te koji su namijenjeni prvenstveno mladima.

Konferencija počinje u 10 sati, a trajanje je predviđeno za 13 sati kada je pripremljen “Snack & Networking”.

Photo: Y-nex.com
?>