Info

U petak, 15. ožujka, u dvorani A02 s početkom u 15 sati predstavnici studentske inicijative Metastudij predstavit će se javnosti – o svojim daljnjim ciljevima, radu i dr.

Na predstavljanju, pokretači inicijative upoznat će zaiteresirane s njihovim radom, zašto su pokrenuli samu inicijativu, zašto je potrebna u Koprivnici – što se sve može raditi u Metastudiju i kako se uopće uključiti u isti. Pozvana je sva zainteresirana javnost, a nakon predstavljanja, iza 21 sat na after partyju u FUNK-u (Kampus) zabavljat će vas DJ Kraundler i DJ Time To Sl33p + gosti iznenađenja. Na ulazu vas čeka piće dobrodošlice, a minimalna donacija za FUNK je skromnih 10 kn. Ukoliko vas zanima više o samom događaju, pogledajte ovdje.

”Ako ste dosad imali pitanja i dvojbi, u petak možemo opušteno razgovarati, zezati se i dati odgovore na sva postavljena pitanja. ” – poručuju iz Metastudija

Podsjetimo, Metastudij je neformalna inicijativa koja nastoji potaknuti studentsko, kulturno i kolaborativno djelovanje u svrhu prakse i poboljšanja studentskog života u Koprivnici. Osnovan je kao produkt aspiracija studenata da unaprijede, obogate i upotpune intelektualni, kulturni i društveni sadržaj na Sveučilištu Sjever. Sve spomenuto provodit će se u praksi na način da se institucionalizira kolektiv koji će studente raznih smjerova, znanja i ambicija dovesti pod isti krov kako bi svi zajedno surađivali, stjecali nova znanja, promicali kulturu i razmjenjivali ideje interdisciplinarnog karaktera.

?>