SVEUČILIŠTE SJEVER

Sveučilišna tribina nova je inicijativa studenata i profesora Sveučilišta Sjever. Zamišljena je kao serija predavanja za građanstvo na kojima bi se svojim radovima, idejama, knjigama, projektima ili prijedlozima predstavili nastavnici Sveučilišta Sjever, gostujući profesori, umjetnici, znanstvenici, aktivisti, novinari, dizajneri, poslovni ljudi, odnosno osobe koje svojim znanjem, iskustvom ili umijećem mogu svjedočiti o aktualnom trenutku u Hrvatskoj i svijetu. Oni će biti na raspolaganju prvenstveno građanima Koprivnice, a onda i svoj zainteresiranoj javnosti za pitanja iz područja kojim se bave.

Sveučilišna tribina bit će organizirana u mjesečnom ritmu, a na svečanoj, prvoj u nizu tih tribina, 19. svibnja, gostovat će Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske.

Tribinu će koordinirati (organizirati) profesori i studenti zajedno.  Bit će to događaji koje ćemo posebno pratiti na Pressedanu i to u multimedijskoj formi, a nesumnjivo će biti zanimljivi i drugim medijima regije i šire. Sveučilišna tribina projekt je koji će još snažnije povezati Sveučilište Sjever s Koprivnicom te koji će građanima Koprivnice, ali i čitave regije, ponuditi  još jednu zanimljivu dimenziju društvenoga života.

 

?>