Info

U srijedu, 16. studenog 2016. godine u 16 sati, u dvorani A01 Sveučilišnog centra u Koprivnici, održat će se predavanje marketinškog stručnjaka Borisa Kovačeka na temu “Tko je to projekt menadžer?”.

Boris Kovaček je marketinški stručnjak, suvlasnik i direktor agencije Pepermint, također direktor Fun Parka Mirnovec. Jedan je od pokretača i suvlasnika Weekend Media Festivala. Razvijao je koncepte, osmišljavao strategije te vodio produkciju za niz projekata, proizvoda i evenata. Također, bio je projekt menadžer na Svjetskom prvenstvu u rukometu, Europskom prvenstvu u vaterpolu, festivalu Terraneo, Azijskim igrama na pijesku i mnogim drugim događanjima u Hrvatskoj i svijetu.

Projekt menadžer (voditelj projekta) ima odgovornost planiranja i izvedbe nekog projekta. Cilj mu je osigurati uspjeh projekta minimaliziranjem rizika kroz sam projekt, a još mnogo korisnih informacija i savjeta o vođenju projekata možete saznati na predavanju na koje su pozvani studenti i nastavnici Sveučilišta Sjever, kao i ostali zainteresirani.

?>