Akademska čestitost

Ivona Čulo, predavačica na Sveučilištu Sjever, dobitnica je prestižne nagrade Croatian Women of Influence Award u kategoriji Leadership & Innovation koju drugu godinu zaredom dodjeljuje Mreža hrvatskih žena najutjecajnijim Hrvaticama u svijetu.

Od sveukupno 75 nominiranih žena u osam zemalja, 26 ih je dobilo ovo priznanje u dvije kategorije: utjecajne hrvatske žene i buduće liderice.

“Kada netko prepozna vaš trud i zalaganje, to uvijek godi, a meni je posebno drago da nagrada dolazi upravo iz Međunarodne mreže hrvatskih žena i zaista sam počašćena što sam uopće dobila priliku biti u društvu ovakvih inspirativnih žena koje svaka u svome produčju ne samo da su liderice, nego i utiru trendove te mijenjaju svijet nabolje“, izjavila je ovom prigodom Ivona Čulo.

Osim Ivone Čulo, ovogodišnje dobitnice su, među ostalima, sportašica Blanka Vlašić, glumica Gabriela Elena Spanić Utrera; dr. Nela Sršen, dr.sc. Dijana Zadravec, dr. Silvija Šušnjić, prof.dr.sc. Tamara Gazdić Alerić, Delfa Kosić i druge.

Ova se priznanja dodjeljuju od 2016. godine kada su se istaknule žene iz Hrvatske i hrvatskih zajednica iz Australije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok su ovogodišnja priznanja dodijeljena ženama Austrije, Argentine, Hrvatske, Italije, Kanade, Meksika, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Švicarske.

?>