Glazba

Povodom Praznika rada, Grad Koprivnica će ove godine ugostiti Prljavo kazalište, jednu od najpopularnijih rock grupa koja vlada našim prostorima, a i šire već 40 godina.

Ruža hrvatska, Heroj ulice, Lupi petama, Ne zovi mama doktora, Radio Dubrava, Oprostio mi Bog samo su neki od velikih hitova popularnog rock sastava koji će se sljedeće srijede zapaliti Koprivnicu.

 

0-1

Od njihovog posljednjeg nastupa u Koprivnici prošlo je 4 godine pa priznaju kako se vesele ponovnom nastupu pred koprivničkom publikom. Prljavci iza sebe imaju 14 uspješnih studijskih i 8 koncertnih albuma, mnogo turneja i velikih 40 godina karijere.

– Veselimo se ponovnom susretu s Koprivnicom i odličnom publikom. U Podravinu navratimo svako malo i uvijek se super provedemo. Iza nas je više od 40 godina karijere, uvijek smo lako nalazili put do srca ljudi. Bend je u odličnoj formi i još uvijek nas veseli svaki izlazak na pozornicu – rekao je Mladen Bodalec, pjevač popularne grupe za portal ePodravina.hr. 

 

Koncert će se održati na Zrinskom trgu s početkom u 20 sati, a ono što Prljavci nude je odlična atmosfera pa nema sumnje da će na trgu biti tijesno.

 

?>