DRUŠTVO

Konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) održat će se 6. i 7. prosinca ove godine u prostorijama udruge od 9:30 do 14:30. U dva dana održat će se predavanja i radionice namijenjene studentima odnosa s javnošću i komunikologije na kojima će se baviti novim trendovima u struci.

Godišnja konferencija HUOJ-a najvažnija je aktivnost Udruge, a predavači su ugledni strani i domaći stručnjaci. Po drugi puta dodijelit će se godišnja studentska nagrada “Mlada nada” s ciljem promicanja izvrsnosti među studentima. Nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje i zalaganje studenata visokih učilišta, a dodjeljuje se u četiri kategorije: istraživački, diplomski, komunikacijski i završni rad.

Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost. Dodjelu vodi stručni žiri od pet članova iz redova predavača kolegija iz područja odnosa s javnošću na visokoškolskim ustanovama, stručnjaka za odnose s javnošću u tvrtkama i agencija za odnose s javnošću.

Prijave za konferenciju možete poslati na info@huoj.hr. Pošaljite svoje ime i prezime, adresu, OIB te godinu i naziv studija koji pohađate, a prijave su otvorene do 23. studenog.

?>