Putovanja

U utorak 31. siječnja u KKC Pixel Matej Perkov održao je motivacijsko predavanje “Nađi svoj put”. Riječ je o svestranom planinaru i putopiscu koji je svoj hobi prikazao iz perspektive poduzetništva, marketinga i menadžmenta, ne bi li u stilu life coachinga još nekoga potaknuo da se odluči na takav ili sličan pothvat.

Perkov iza sebe ima niz osvojenih planinskih vrhova kao i zanimljiv životni put na koji se često i osvrtao. Od strastvenog navijača RK Podravka Vegeta do punkera i autora brojnih kolumni, osim nekoliko objavljenih knjiga na temu svojih putovanja “Planinarenje je način izražavanja”, “Pamet u glavu, pivo u ruke i put pod noge!” i najnovije “Želim dotaknuti nebo”, autor je glazbenog dokumentarca “Koprivnica pleše pogo” koji je izašao u produkciji udruge Come2music čiji je i jedan od osnivača.

Bila je to još jedna večer u organizaciji udruge Mamuze, gdje je Perkov brojnim posjetiteljima u sat vremena prikazao jedan drugačiji način razmišljanja te kako se slobodno vrijeme može kvalitetno iskoristiti za postizanje velikih osobnih ciljeva. Za život opasni hobi može nuditi mnogo toga, ali je uz to potrebno mnogo truda i odricanja, na što mnogi ljudi i nisu previše spremni.

Međutim, Perkov je prikazom svog životnog puta pokazao da se puno toga može napraviti ako se zaista vjeruje u to.

unnamed2

?>