KULTURA

Sportska dvorana Gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici ove je subote bila domaći teren pjevaču koji je slavio 20. godišnjicu svoje karijere – Petru Graši.

Koncert je organiziran kao završni događaj uoči slavlja Dana grada. Ulaz je bio besplatan, a glavni sponzor bila je Podravka. Pjevač se tijekom večeri prisjetio suradnje s njemu važnim kolegama, pa je tako otpjevao pjesmu Ne spavaj mala moja Bijelog dugmeta, Cesaricu Olivera Dragojevića, Providencu iz dueta s Tončijem Huljićem i, uz velike emocije, Sad te se samo rijetko sjetim koju je 2003. snimio s Arsenom Dedićem. Bile su tu i mnoge druge: Utorak, Ljubav jedne žene, Lakše mi je s njom, ’92., Trebam nekoga, Nisam više ja sa njom, Nikoga nisam volio tako, Mjesec iznad oblaka, Nevista, Uvik isti i, naravno, pjesma koja je izazvala posebne ovacije publike – Moje zlato.

Iako nenametljiv na glazbenoj sceni, Grašo je i ovog puta pokazao svoju energiju i ljubav prema glazbi. Potvrdila je to i vjerna publika koja prati njegov rad i doista uživa na njegovim koncertima.

 

?>