SVEUČILIŠTE SJEVER

Na Sveučilištu Sjever srijedu 16. travnja osnovana je Udruga MOP. Pokrenuli su je bivši i sadašnji studenti Odjela za Multimediju, oblikovanje i primjenu, s ciljem organizacije, promicanja, razvitka i unapređenja multimedijalnih sadržaja i razvoja audiovizualne djelatnosti na Sveučilištu Sjever.

U projekt su uključeni i doc. dr. sc. Damir Vusić,  v.d. prorektor Sveučilišnog centra Varaždin te asistentica Nikolina Bolčević, dipl. ing.

Na sjednici osnivačke skupštine održanom u sveučilišnom centru Varaždin za predsjednika udruge MOP odabran je Fran Mubrin, dopredsjednica je postala Zrinka Duić, a tajnik Igor Pičuljan. Uz njih, u upravni odbor su ušli i Tomislav Kozulić i Matej Robić. Nadzorni odbor čine predsjednik Siniša Medved te Ana Maria Babić i Dario Črnila kao članovi odbora. 

Tom je prilikom predstavljen i MOP 3, festival multimedije koji će biti održan u Varaždinu od 22. do 25. svibnja ove godine. Festival zajedno organiziraju udruga MOP i Studentski zbor Sveučilišta Sjever, a na njemu će partnerski sudjelovati i članovi Varaždinske udruge digitalnih umjetnosti.   

?>