Info

Okrugli stol u Koprivnici dio je aktivnosti koju provodi Večernji list i Poslovni dnevnik u sklopu velike nacionalne akcije „Hrvatska pamet Hrvatskoj“, a održat će se  23. travnja 2019. s početkom u 10 sati na Sveučilištu Sjever, Trg dr. Žarka Dolinara 1, Koprivnica (dvorana 108, 1. kat).

Aktivnost je pokrenuta  u godini obilježavanja 60. rođendana Večernjeg lista i 15. rođendana Poslovnog dnevnika, a čiji je cilj progovoriti o važnosti zadržavanja mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj. Diskusija će okupiti predstavnike poslovne, akademske i političke javnosti od kojih ćete imati priliku čuti koje mjere provode kako bi potaknuli buduće naraštaje na ostanak i razvoj. Nakon završetka okruglog stola, pozivamo Vas da nam se pridružite na interaktivnoj tribini na kojoj će se predstaviti studentski natječaj u pisanju projekata kojim Večernji list grupa nagrađuje izvrsnost hrvatskih studenata te će se ugostiti poduzetnici koji će s okupljenima podijeliti svoje uspješne poslovne poduhvate i projekte ostvarene u Hrvatskoj.

Interaktivna tribina održat će se na istoj lokaciji s početkom u 11 sati, nakon čega će u 12 sati uslijediti otvorenje izložbe u povodu jubilarne obljetnice Večernjeg lista „Zajedno smo 60 godina“ u predvorju na 1. katu Sveučilišta Sjever SC Koprivnica.

Veselimo se Vašem dolasku!

?>