Moda

Ovog proljeća, kada ćemo napokon smjeti na ulice i slobodno, zdravi i sretni prošetati, svakako ćemo viđati puno ovakvih pastelnih kombinacija.

Da su ženska odijela u zadnje vrijeme popularna, nije tajna. Tako nas i ova pastelna odijela, kao novi trend, nisu iznenadila.

Pastelno nježne boje, upravo odišu svim bojama proljeća i cvijeća koje počinje cvasti. Ako volite ljubičice, zvončiće, zumbule, šafrane ili možda narcise, onda će svakako boja vašeg pastelnog odijela podudarati s vašim najdražim proljetnim cvijetom!

Foto: wardrobefocus.com

Pitali smo naše studentice, što misle o njima:

„Sviđaju mi se te pastelne boje i za proljeće su mi idealne. Sviđa mi se i to što se ženska odijela vraćaju natrag u modu. Prije su više bila rezervirana za muškarce i svečane prigode, a sad sve više imamo ženstvenijih odijela. Svakako mi se sviđa što naglase ženstvenost i eleganciju, a možete ih nositi i na tenisice u opuštenijoj varijanti i opet će izgledati dobro. Lajk od mene!“ –M.

„Nisam preveliki ljubitelj sakoa i svečanih hlača. Volim opuštenije varijante za svaki dan. Traperice i bijela majica su mi najdraže. Ali moram priznati da se čak i mogu vidjeti u svijetlo plavom odijelu uz bijele tenisice. Bit će opušteno, a malo će uvesti promjene. Dali ste mi super ideju!“ – P.

Foto: www.net-a-porter.com

„O da, da i da! Drago mi je da se odijela vraćaju na velika vrata, pastelne boje pogotovo. Nažalost, zasad ih mogu nositi samo po svojoj sobi! #ostanidoma „ -D.

?>