Moda

Kao što svi znamo – proljeće nam stiže 21. ožujka, a kao modni dodatak stavljamo sunčane naočale. Kakvi se uzorci na sunčanim naočalama mogu pronaći u trgovinama te koje su naočale hit ove godine i gdje ih možemo kupiti, otkriti ću vam u nastavku.

1

Ove prekrasne roze „Barbie Girl“ naočale možemo pronaći u Bershki, pun pogodak za izazov pažnje i ukus svake žene zaluđene rozom bojom. Mislim da najbolje pristaju ženama plave kose.

2

Ne bi ljeto bilo ljeto, a da pažnju ne zauzme trendi uzorak leoparda na sunčanim naočalama. Kako je leopard uzorak postao ponovni hit na ženskim odjevnim predmetima, bilo bi šteta da ga ne isprobamo i na naočalama. Pa eto, tko voli nek’ izvoli. Ove naočale možemo pronaći u Stradivariusu.

4

Vojnički uzorak i kričavo narančasta stakla sigurno će privući veliku pažnju. Ljubitelji ste ovog oblika naočala, narančaste boje ili vojničkog uzorka? Onda zasigurno morate skoknuti do Zare po svoje nove sunčane naočale.

6

Nismo svi obožavatelji naočala u boji ili sa uzorkom, pa će ove crne naočale biti pun pogodak za žene koje vole jednostavnost i crnu boju. Iako mislim da svaka žena u svojoj ladici ima barem jedne crne sunčane naočale. Možete ih pronaći u Zari.

?>