Moda

Hoćemo li nakon kućnih natikača iz karantene uskočiti ravno u štikle?

Novi trend koji možemo sve više vidjeti na online stranicama popularnih dućana, i na Instagram profilima poznatih osoba su upravo ove sandale.

Sandale natikače? Ne znam za vas, ali meni izgledaju i zvuče jako udobno. Nema oni tankih remenčića oko zgloba, kompliciranog obuvanja ili vezanja. Naprosto su me oduševile. Hoćemo li ih viđati i na trendsetericama u Hrvatskoj samo će vrijeme pokazati, jer jedinu obuću koju trenutno nosimo su kućne papuče #ostanidoma . No, to ne znači da kada karantena prođe, neće i ova verzija sandala na petu zasjati u punom sjaju i upotpuniti mnoge modne after karantena outfite.

Foto: footwearnews.com

Što neke od naših studentica misle o njima, saznali smo preko društvenih mreža.

„Jako mi se sviđaju i imam ih već nekoliko na oku, sviđa mi se što je niža peta, odlična za svaki dan. Mislim da ću svakako imati barem jedan par za ovo ljeto i za prvu kavu nakon karantene!“- A.

„Sviđaju mi se i nisu loše, ali osobno ih si nikad ne bih kupila. Izgledaju mi dosta neudobne za hodanje ako imaju tu tanku petu, koja je nestabilna. Mislim da su precijenjene, cijena im je dosta visoka u dućanima.“- M.

Foto: vogue.com
Foto: vogue.com
?>