Izložbe

High Grounds je predivan festival u magičnoj šumi nedaleko od gradića Varaždinskih Toplica kojemu je ovo četvrto i dosad najveće izdanje. Ove godine traje od 26.7 do 28.7.


Cijeli projekt HG-a je osmislila i realizirala udruga Put Prirode. Sama tematika festivala je umjetničko-edukativno-glazbenog sadržaja te su svake godine sve snažniji što se tiče sadržaja i interakcije sa publikom. Kroz različita predavanja, radionice, izložbe, kina na otvorenom i koncerte, HG kolektiv želi otvoriti nove poglede na život posjetiteljima te omogućiti boravljenje u prirodi kroz 3 dana. Šuma ima dokazano pozitivan učinak na naša tijela, stoga, dođite i osjetite koliko je snažan prirodni duh.

Ove godine glavna tematika festivala je „connecting with the source“, ujedno će biti postavljena velika izložba na kojoj sudjeluju neki od naših studenata i samo predavanje na temu. Izložba je zamišljena kroz cijelu šumu i kamp festivala, preko 12 autora koji će izlagati svoje ideje i viđenja kroz različite forme umjetnosti na zadanu temu. Velika nam je čast što i naši studenti mogu biti dio predivne priče. Studenti koje će izlagati svoje radove: Lucija Glavina, Lea Zrinščak, Sven Tomašić, Marko Šamec, Maja Ćavar, Filip Banovak i Katarina Lesar.


Tko je slobodan i zainteresiran za boravak u prirodi u ljetnim danima, posjetite i podržite marljivu ekipu HG-a i naše studente te pogledajte izložbu „connecting with the source“.

foto: Sven Tomašić

?>