Studenti

Prvom po redu tematskom studentskom srijedom koja će se održati ove srijede, 18. prosinca 2019. godine u KKC Pixelu službeno se zatvara sezona studentskih srijeda za ovu godinu.

Ono što ste napisali, napisali ste, seminare koje ste predali, predali ste.

Nova godina je iza ugla, a ti si si obećao kako ćeš se promijeniti (new year new me shit). Iskoristi ovaj zadnji studentski party ove godine i budi istinski onakav kakav i jesi. Daruj sebi i ekipi provod mjeseca, jer ipak, vrijeme je darivanja.

Prvi nastupa DJ Casual da malo zagrije atmosferu, a kasnije za mix pultom pokvarena i već nam poznata Mala Pokvarenica. Na Instagramu (@mala_pokvarenica) svakodnevno prima narudžbe hitova koje želite slušati.

Što se tiče pića ponuda nikad nije bila bolja, na happy houru (20-00 h) možete piti pelin ili medicu za 4 kune, a sretnici koji ispoštuju tematsku srijedu dobivaju pokone. Tako osoba koja bude od glave do pete u božićnom duhu ili onom suprotnom (Grinch) dobiva poklon bon od 100 kn koji je iskoristv istu veče.

Za one koji stave božićnu kapicu piju pelin ili medicu besplatno do 22 sata, a oni koji više vole mucaste božićne džempere dobivaju 1l bambusa besplatno. Najkreativniji božićni džemper (Mala Pokvarenica bira sretnika) dobiva cijeli studentski meni free: 1 pelin/1medica/gin tonic/vrč bambusa/žuja.

Za sve studente, one koji se tako osjećaju i one koji se tako ne osjećaju, a žele supportati mentalno iscrpljene studente u ovo doba godine, vidimo se!

Ilustracija: Dorotea Rosić

?>