Info

Izdavačka kuća HENA COM poziva sve zainteresirane u petak, 25. siječnja 2019., u 19 sati u Galeriju Mije Kovačića, Zrinski trg 9, Koprivnica na predstavljanje novog romana Marka Gregura, „Mogla bi se zvati Leda“.

Potpuno iznenađenje priredio nam je koprivnički književnik. Nakon „Divnog dana za Drinkopoly“ i „Kak je zgorel presvetli Trombetassicz“ Gregur je opravdao čitateljeva očekivanja. „Mogla bi se zvati Leda“ roman je napisan u obliku zapisa za „moguće“ dijete koje će ih jednoga dana, autor se nada, zaista i pročitati. 

Roman je pisan iz muške perspektive, ali u ime para koji čezne za djetetom i čija čežnja, nakon niza razočarenja, dijelom eskalira prema ljutnji, a dijelom ih postavlja na turbulentni životni roller coaster na kojem se, ponekad u istom danu, emocije uzdižu do euforije, a nakon jednog telefonskog poziva strmoglavljuju u malodušnost i apatiju. Ucijenjeni pozicijom građanina koji se obraća slijepoj, ali svemoćnoj administraciji, unatoč svemu nastavljaju svoju tihu i pokornu borbu s institucijama, čiji se kraj ne nazire.

Dođite i podržite snažnu poruku ove priče!

 

?>