Glazba

Dječaci, Gretta i Muscle Tribe of Danger and Excellence novi su potvrđeni izvođači za 5. RockLive festival koji će se održati od 13. do 15. kolovoza u koprivničkom kampusu. Nastupit će više od 20 izvođača na dvije open-air pozornice.

Dječaci je jedan od najpopularnijih domaćih bendova čiji treći album izlazi u svibnju, a predstavit će ga na RockLive festivalu. Bend Gretta na RockLive dolazi s osvojenom nagradom Porin za najbolju vokalnu suradnju i velikim hitom Malena koji se mjesecima ne miče s vrha domaćih top-ljestvica.  Za malo žešći zvuk festivala, uz već najavljeni Stonebride, pobrinut će se i odlični zagrebački stoner-groove-bend Muscle Tribe of Danger and Excellence.

Natup na RockLiveu već su ranije potvrdili Vatra, Six Pack i Miss Sunshine.

Osim njih, na festivalu će nastupiti i pobjednik HGF demo-festivala koji je u tijeku, a u prodaju su, za one najbrže, puštene i prve ulaznice.

rocklive

Od ponedjeljka, 23. ožujka, u prodaji su posebne early-bird ulaznice, i to za najbržih 100 fanova festivala. Po cijeni od samo 60 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima.

Cijene ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 80 kuna od 6. travnja, odnosno 90 kuna od 1. srpnja, dok će cijena festivalske ulaznice iznositi 100 kuna na dan festivala.

Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena deset dana prije održavanja.

Više informacija o Rockliveu, ulaznicama i prodajnim mjestima može se pronaći na internetskoj stranici www.rocklive.hr.

 

?>