Studenti

Jednomjesečna pauza dobro je došla svima da čistoga uma uzmu prave teme za seminare i pripreme se za ono što slijedi. Ovoga tjedna vraćamo se na stare staze studentskih srijeda kako bi se unaprijed riješili stresa prije kolikvija i predaje radova.

Pošto nisi jedini/a koji nije napisao seminar i krenuo/la s riješavanjem obveza, opusti se s ostalim uzornim studentima najboljom stress relief metodom u Koprivnici – Studentska srijeda by Mala Pokvarenica u KKC Pixelu.

Kao što smo već spomenuli, iza DJ pulta je poznata, stara faca naše Male Pokvarenice koja će vas hitovima podići iz pepela. Na Instagramu (@mala_pokvarenica) svakodnevno prima narudžbe hitova pod kojima lomite noge putem ankete preko storyja!

Ove srijede je zanimljiva akcijska ponuda pa ćete od 20-22 sata moći popiti medicu i pelin baš po studentskom budžetu – za NULA kuna, a od 22 sata za samo 5 kuna. Vrč bambusa od 1L iznosi 25 kn, Gin Tonic 10 kn, a Ožujsko pivo za 11 kuna.

I to nije sve, umjesto do 1h, večer studentske srijede KKC Pixel radi do 3h. Mala Pokvarenica poručuje da “ako ne dođeš, vrlo vjerojatno ćeš žaliti, a tad će biti kasno.” Tako da preuzmi stvar u svoje ruke, na ovom linku pokaži prijateljima da dolaziš, a možeš pozvati cijelu ekipu! Vidimo se.

Ilustracija: Dorotea Rosić

?>