Glazba

Mr. Lee & IvaneSky prvi će nastup izvan kazališta održati 24. veljače 2017. u Vintage Industrial Baru u Zagrebu od 20:30 do 23:55 sati. Cijena ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, a na dan koncerta bit će 85 kuna.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle uz bračni život dijele i karijeru komponiranja i izvođenja glazbe za predstave i film. Njihova glazba u cjelini funkcionira kao moderni i avangardni pop visoke artističke kvalitete i osebujne atmosfere kojom prelazi okvire domaće glazbene scene, pa ju možemo usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

Glazbeno-scenski projekt Damira Martinovića Mrleta – Mr. Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky nastao je pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i Let3. Album privijenac „Colors“ sadrži deset pjesama od kojih je veći dio nastao kao glazba za filmove i kazališne predstave.

Uz pokretački duo na albumu sudjeluje niz sjajnih glazbenika, a prije svega Jezgro benda koje čine Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić (Morso, Let3). Uz njih su, također gostovali Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (Gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas i sitar) i Rene Mazurkijević (klarinet). Produkciju potpisuju Iztok Turk i Matej Zec.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Dirty Old Shop (Tratinska 18), Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160) i preko sustava Entrio.hr.

unnamed

?>