SVEUČILIŠTE SJEVER

Ovogodišnji Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever u Koprivnici okupio je velik broj ljudi iz različitih područja. Uz to što su sudionici oduševljeno razgovarali o svojim projektima i vizijama, bilo je nešto što je privuklo našu pažnju – različiti modni stilovi posjetitelja.

„UNIN Connect Week“ i ove je godine privukao brojne posjetitelje koji su bili oduševljeni razmjenom ideja i povezivanjem s drugim stručnjacima iz različitih industrija. Osim poslovnih razloga, ovaj događaj bio je prilika za pokazivanje modnog izričaja.

Kako se moglo vidjeti na događaju, mnogi sudionici potrudili su se izraziti svoju individualnost kroz modu. Od kombiniranja različitih uzoraka i boja do isticanja jedinstvenih detalja, svaka je osoba pronašla način da se istakne. Osim toga, bilo je zanimljivo vidjeti kako su neki sudionici kombinirali klasične komade s modernim detaljima, dok su drugi isticali svoju kreativnost kroz „otkačene“ modne dodatke.

Posjetitelji Tjedna karijera bili su prava inspiracija, s brojnim zanimljivim modnim izborima. Na slikama možemo vidjeti prave modne komade, poput prekrasnih Jordan tenisica s krznom, crvenog sakoa s dodatkom bisernih naušnica, a jednako tako elegantnog zlatnog prstena u obliku leptira. Nike tenisice sa šarenim čarapama kao prikaz opuštenosti, a potpunu suprotnost možemo vidjeti kod studentice koja je svoj modni izričaj prikazala na jedinstven način crnim korzetom na bijelu košulju. Šljokičasta majica uvijek je dobar klasik, dok je žuta torbica dodala potrebnu dozu boje na cjelokupni outfit.

Široke karirane hlače i glomazne čizme s platformom odličan su izbor za one hrabrije, dok je sako kričavo zelene boje odmah privukao pažnju.

Otkačene tenisice i šarena torba predstavljaju moderni i razigrani stil, a zanimljive viseće naušnice i klasični cvjetni uzorci također su bili istaknuti na svoj način. Kožne crne čizme sa džepovima i klasična kožna jakna s istaknutim srebrnim zakovicama dodali su dozu elegancije i stila u outfitu. Za vrijeme kišnog vremena posjetitelji su pokazali svoju praktičnu stranu uz točkasti kišobran koji je savršeno upotpunio njihove modne kombinacije. Sve u svemu, Tjedan karijera bio je pravi modni spektakl i prikaz različitih stilova koji su se isticali na svakom koraku.

„UNIN Connect Week“ bio je ne samo prilika za razmjenu poslovnih ideja, nego i za pokazivanje individualnosti kroz modu. Sudionici su se potrudili izraziti svoj stil i istaknuti se na događaju kroz različite odjevne kombinacije i modne dodatke. Upravo takva raznolikost i kreativnost u izboru odjeće pokazuju kako se na razne načine kroz modu mogu izraziti osobnost i samopouzdanje. Isto tako, na temelju viđenih modnih izričaja može se zaključiti kako moda i posao mogu ići ruku pod ruku. Tjedan karijera još je jednom potvrdio otvorenost modernog poslovnog okruženja za isticanje individualnosti i različitosti, a modni je izričaj samo jedan od načina na koji se to može prikazati.

Izvor slika: Iva Lebo

?>