Izložbe

U petak, 20. listopada u AK Galeriji na Kampusu u Koprivnici, s početkom u 21 h mladi koprivnički fotograf Ivan Gundić predstavit će se s 3 fotografske serije: „F44: Oblivioni aut simulate“, „Mravince 2017 – traume na zemlji“ i „Rane“. Na prvi pogled, potpuno različite serije fotografija određuje mnogo zajedničkih tematskih poveznica – trauma, sjećanje, zaborav i vrijeme.

Autor fotografija Ivan Gundić rođen je u Koprivnici 1993. godine te studira na katedri za fotografiju Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu. Također, aktivni je član kreativne platforme Klubvizija u sklopu SC-a Zagreb.

Ovaj mladi fotograf poseban interes pokazuje za eksperimentiranje sa samim medijem fotografije, alternativnim poimanjima procesa i tehnika fotografiranja, kao i s kombiniranjem fotografije i izvedbenih umjetnosti.

Serije koje će u petak biti izložene javnosti recentniji su rad mladog autora i kroz sam raspored kompozicijskih elemenata propitkuju utjecaj vremena na konstrukciju naših sjećanja.

Izložba je jednodnevnog kataktera, a predstavljanje rada sufinancirali su Grad Koprivnica i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

 

?>