Moda

Met gala ili Met Ball, jedan je od najvažnijih modnih događaja na svjetskoj sceni. Poznat je po tome da obilježava otvaranje godišnje modne izložbe umjetničkog kostima, muzeja umjetnosti Metropolitan u New Yorku.

Oko silueta poznatih osoba, svake su godine podijeljena mišljenja, no ovogodišnja tema „Camp” zasigurno je ostavila poseban pečat. Ironija, humor, umjetnost i neumjerena ekstravagancija odlično bi opisali poznate koji su prošetali crvenim tepihom.

Najveću pažnju ove godine privukla je Lady Gaga koja je u samo nekoliko minuta promijenila 4 modne kombinacije. Kontraverznim skidanjem od predimenzionirane siluete do donjeg rublja, poznata je pjevačica privukla mnogo reakcija na društvenim mrežama. 

Lady Gaga

Odmah iza Lady Gage, veliku pozornost privukla je pjevačica Katy Perry koja je u svom kostimu izgledala poput luksuznog lustera što je zahtijevao poseban oprez prilikom bilo kakvih pokreta.

Katy Perry

Veliku je pažnju također privukla reperica Cardi B koja je odabrala predimenzioniranu siluetu s 250 swarovskih kristala. Njezinu modnu kombinaciju mnogi su uspoređivali s kombinacijom u kojoj je pjevačica Rihanna 2015. godine prošetala crvenim tepihom.  Sumnjajući da je ukrala Rihanninu ideju, na društvenim mrežama nastale su brojne polemike.

Cardi B
Cardi B/Rihanna

Poznata glumica, pjevačica i model, Cara Delevingne odabrala je neobičan kostim u duginim bojama kojeg su mnogi nazvali kostimom samopouzdanja. Ono što je posebno izazvalo pažnju kod ove kombinacije je neobičan ukras za glavu na kojem se nalaze banane, oči, zubi te čak prženo jaje.

Cara Delevingne

Billy Porter svoju je kreativnost pokazao dolaskom na nosilima u specifičnom kostimu. Kroz lik pozlaćenog egipatskog faraona s krilima oduševio je sve oko sebe te je tako proglašen najkreativnijim muškarcem na crvenom tepihu.

Billy Porter

Foto: euronews.com/bbc.com/24sata.hr/themetgalaofficial (instagram profil)

?>