Presedan na Pressedan

Studentska menza Sveučilišta Sjever u Koprivnici napokon otvara svoja vrata. S radom počinje u ponedjeljak, 14. listopada te su na svečano otvorenje u 14 h dobrodošli baš svi!

Povodom otvorenja dugo očekivane menze ovoga ponedjeljka u 9 sati studenti i ostali građani imat će priliku jesti tortu i šampanjac, piti točeni PAN te jesti brzu hranu po promotivnim cijenama! Slavlje se nastavlja u petak kad je najavljen After class party uz razna alkoholna i bezalkoholna pića. Tako će u nadolazećim tjednima nastave, studenti, ali i ostali građani, imati priliku jesti u novom restoranu s bogatim menijem za koji će se pobrinuti tvrtka KTC.

 – Sretni smo što će naši studenti i nastavnici imati mogućnost prehrane u krugu našeg studentskog Kampusa. Nadamo se da će to dodatno pozitivno utjecati na sveukupno zadovoljstvo studenata i kvalitetu studentskog života u Sveučilišnom centru Koprivnica – istaknuo je prorektor izv. prof. dr.sc. Mario Tomiša.

Studentski restoran obnovljen je i odlično se uklapa u prostor Kampusa. Sveučilište je kompletno samostalno financiralo restoran što se radi o investiciji teškoj 3,5 milijuna kuna. Prorektor Tomiša navodi kako je to pokazatelj da je na prvom mjestu kvaliteta studiranja i stvaranje standarda koji će privlačiti studente u Koprivnicu. Na natječaju za zakup i vođenje prostora studentskog restorana i kafića, koji je raspisalo Sveučilište Sjever, pobijedila je tvrtka KTC koja je i dosad imao ugovor s MZO, ali je studentski restoran bio u njihovom prostoru. Sada će studenti imati mogućnost prehrane u sklopu Kampusa.

Kako su najavili, jelovnici i ponuda bi trebala biti raznolika, a uz restoran se nalazi i kafić pod istoimenim nazivom – Baza – koja će postati okupljalište studenata.

?>