Uncategorized

“Dolaskom ljepšeg vremena,možemo primijetiti da je sve više napuštenih životinja na ulicama naših gradova.” u razgovoru nam je rekao dr.vet.med. Ratko Mihajlović, i time nas uveo u temu.

Naša Ana potaknuta situacijom koja je postala svakodnevica, odlučila je napraviti video reportažu kako pravilno postupati s našim kućnim ljubimcima, i što napraviti u slučaju pronalaska napuštenih životinja na cesti.

I sama je udomiteljica tri napuštena slučaja, mačka Rokija  i dva psa Kimi i Otta. Kaže “Uljepšavaju mi i uveseljavaju život svaki dan i jako su zahvalni i privrženi. „Mreža za zaštitu životinja“ i „Prijatelji životinja“ promoviraju kampanju „Udomi, ne kupuj!“. Tu kampanju sam i sama podržala pružajući dom za tri male njuškice, dva iz skloništa i jednog s ulice, ali zapravo su oni spasili mene. Načuli me strpljenju, zahvalnosti i pravoj iskrenoj i bezuvjetnoj ljubavi.”

U samom video kojeg je snimila, glavnu ulogu ima pas Nala koju je pronašla na ulici, Nala je nakon 10 dana čuvanja pronašla svoj zauvijek dom. Ana je posjetila križevačku veterinarsku stanicu i provela ugodan razgovor sa dr.vet.med Ratkom Mihajlovićem.

Pogledajte što je snimila i nadam se da će to u vama potaknuti želju za udomljavanjem životinjica!

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/315789/reportaza-o-napustenim-zivotinjama-u-krizevcima-i-kako-ih-zbrinuti

?>