Glazba

Kristijan Stepinac iz Krašića kraj Jastrebarskog ima 24 godine i bavi se glazbom od svoje 7. godine. Bio je sudionik raznoraznih festivala, imao 2 benda, potpisao ugovor za Crorec, izdao je i album. Sada je krenuo u nove osvajačke pohode i smatramo kako mu se smiješi blistava budućnost na sceni.

Kako to da si se odlučio prijaviti na show Zvijezde ?
Prijavio sam se na Zvijezde iz razloga jer sam gledao na taj show kao platformu da se ponovno aktiviram u glazbenim vodama, pošto “glazbeno vegetiram” preko godinu dana..

Koliko si se dugo spremao za nastup ?
Iskreno za nastup se nisam uopće pripremio, što se dalo vidjeti iz samog nastupa. Sada mi je malo žao zbog toga…

Jesi li zadovoljan svojim nastupom ?
Nisam zadovoljan, moglo je to puno bolje proći.

Tko ti je največa podrška ?
Najveća podrska mi je djevojka koja me stalno motivira oko svega. Na takvu curu se rijetko naleti.
S druge strane, velika su mi podrška roditelji koji trpe moje glazbene egzibicije.

Zbog čega si odabrao Opću Opasnot ?
Opću Opasnost sam odabrao iz razloga jer je to naš najbolji rock bend, no na žalost izveo sam još jednu pjesmu koju nisu prikazali – Wicked Game.

Kako si se osjećao za vrijeme nastupa?
Pa, prije samog nastupa sam razmišljao koju pjesmu izvesti, pošto je u planu bila balada od Helloweena – Forever and one, jer me mučila lagana promuklost i bojao sam se da neću proći radi toga. I konkurencija je bila stvarno velika… ali eto, prošao sam uz laganu tremu.

Što kažeš na komentare žirija ?
Remi je bila suzdržana. Tony nije bio previše zadovoljan nakon “Jednom kad noć” i “Wicked game” jer nisam to izveo sa mudima, ali se poslije ugodno iznenadio. Najgori član žirija mi je bio Fox sa svojim doskočicama i pokušaju da me dekoncentrira te izbaci iz takta svojim glupavim komentarima kao što je bila priča oko mog prezimena na koje sam ponosan.

Kada ćemo te opet moći gledati ?
Kada se izvrte audicije, bit će drugi krug koji će biti sasvim drugačiji… Iskreno, ne znam još kada.

Odgovara li ti nadimak Chewbacka ?
Obožavam Star Wars i hejtam “dark side”, da odmah upozorim na početku ljubitelje Darth Vadera i ekipe. Nadimak Chewbacka mi ne odgovara, iako mi je uz Yodu najjači lik, nadimak mi je Step i nadam se da će tako ostati.

 

Foto: RTL Televizija

?>