Humor

Dobitnik prestižne nagrade Oscar za najbolje vizualne efekte Marko Grubnić posjetio je Sveučilište Sjever u Koprivnici 15. ožujka u sklopu Dana otvorenih vrata.

Docent u području znanosti o Photoshopu održao je kreativnu radionicu Primjena Photoshopa u medijima kojom je svim zainteresiranim polaznicima otkrio kako jeftino proputovati svijet grafičkim alatom Adobe Photoshop.

„Photoshop je jedna od najboljih investicija današnjice. Neće vam trebati stroj za teleportaciju jer ćete, kad usavršite umijeće photoshopiranja, moći pomoću svega nekoliko klikova posjetiti najdraže vam destinacije. Osim putovanja, uštedjet ćete novac i na plastičnim operacijama“, izjavio je Marko Grubnić.

Markec

Studenti, ali i oni koji će to tek postati, bili su oduševljeni gostujućim predavačem, a svaki njegov savjet upijali su s velikim zanimanjem.

„Zasigurno ću upisati Sveučiliste Sjever jer ima širok dijapazon multimedijskih i grafičkih alata kojima mogu kreirati vlastitu realnost, baš kao što nam je na kreativnoj radionici prikazao Marko Grubnić“, izjavio je maturant Ivo Ivić.

Nakon samog kraja predavanja karizmatični Grubnić priznao je kako je odlučio upisati studij medijskog dizajna na Sveučilištu Sjever kako bi usavršio svoje vještine u Photoshopu. Simpatičnim djelatnicama u referadi dostavio je sve potrebne dokumente za upis i naglasio kako se raduje boravku na moderno opremljenom Sveučilištu Sjever.

marko g u klupama

?>