ŽIVOT

Tradicionalan šesti sajam vjenčanja održan je 4. siječnja u restoranu Zrinski u Koprivnici. S upotpunjenim programom, osim revije vjenčanica, prisutnima su prezentirali sve od nakita, frizura za mladenku, prstenja, prvog plesa mladenaca, ali i uređenje svadbene sale uz glazbu i, naravno, ovjekovječenje trenutka fotografijom.

Sudionici revije su restoran Zrinski, Svadbena bajka, Modni salon Sanje D., Bead ItOn nakit vlasnice Ive Horvat, vizažistica Petra Ozmec, slastice Slatka Danijela, Kuzminski dizajn, Quattro bend, studio Signal, zlatarna Matija te online magazin onavoli.com administratorice Marije Šmic. Neki od njih su na kraju večeri obradovali posjetitelje uručivanjem svojih nagrada na tombolama.

image1

Zainteresirani parovi mogli su dogovoriti datum vjenčanja, odabrati vjenčanicu, dekoraciju, prstenje i sve vezano za – kako se kaže – najvažniji dan u životu uz, naravno, dodatne popuste. Restoran Zrinski pripremio je švedski stol, a Slatka Danijela je, kako i sam naziv sugerira, bila zadužena za slatke užitke u kojima su mogli uživati svi posjetitelji.

Budući da je većini parova prvi ples noćna mora, plesni studio iz Varaždina pobrinuo se za taj dio; posjetiteljima su pokazali kako treba izgledati prvi ples. „On se bez problema može naučiti samo u mjesec dana“, rekla je vlasnica studija koja je ohrabrila sve koji još ne plešu ili one koji misle da ne mogu naučiti plesati.

Kratak video plesnog studija iz Varaždina možete pogledati ovdje.

Vrhunac večeri bio je glazbenik Boris Rogoznica, poznatiji kao suprug glumice Doris Pinčić, koji je svirao i pjevao te bio podloga modelima koji su predstavljali nakit Ive Horvat.

 

?>