SPORT

Dok su ostale „kraljice šoka“ na putu prema Hrvatskoj, Ćamila Mičijević ili kako ona sama sebe voli nazivati – Ćana bez mana vratila se u svoju fotelju i ponovno nasmijala fanove.

Naime, poznata omiljena emisija „Kod Ćamile na fotelji“ dobila je novo ruho, a novi naziv emisije je „U izolaciji s Ćamilom“. Kako bi malo razveselila suigračice koje su nakon poraza od Austrije morale spakirati kofere, u emisiji je ugostila dvije suigračice Doru Krsnik i Ivanu Dežić koje su također kao i Ćamila završnicu ovog svjetskog prvenstva dočekale u izolaciji zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Screenshot: Instagram

HRS je na svom instagram profilu objavio snimku emisije, a pozitivni komentari su stizali sa svih strana. Emisija je ispunila svoju svrhu i uspjela je vratiti osmjeh na lica prvenstveno naših kraljica, a naravno i fanova koji su jedva dočekali povratak poznate zabavljačice Ćane, koja je prije samo nekoliko dana na svom instagram profilu objavila fotografiju iz samoizolacije gdje je vidljivo da nije bila baš dobrog raspoloženja.

Foto: HRS

?>