Studenti

Nedavno smo imali studentsku večer na kojoj se kartao UNO, a ove srijede imamo filmski maraton. U srijedu, 4. 12. 2019., KKC Pixel organizira gledanje Shrek filmova u pidžami uz kokcice, Shrektonic i dobru ekipu.

Kako bi se malo opustili od partijanja na klasičnim studentskim srijedama, u malo lakšem tempu nastavlja se sa studentskim večerima. Gledaju se filmovi, igra se pikado, društvene igre, turniri, radionice, tribine… sve šta đaku treba! Ove srijede je laganica pa je organiziran maraton Shrek filmova na drugoj po redu studentskoj večeri.

Ovu studentsku srijedu imamo maraton Shrek filmova. Normalno, ne možemo ogledati baš sve Shrek filmove, ali zato gledamo, po mišljenju mnogih, one najjače. Startamo od 20 h da stignemo pogledati i jedinicu i dvojku. – javljaju iz KKC Pixela.

Ova srijeda je posebna jer ima i dresscode – bitno je da se na studentskim večerima osjećate kao doma, pa onaj tko obuće pidžamu ima privilegije – besplatan vrč Shrektonica!

KKC Pixel je pripremio ponudu tematskih pića uz predočenje iksice:

  • Kakao – 7 kn
  • Čaj iz ponude (kuća zelenog čaja/Julius) – 5 kn
  • Shrektonic – 10 kn
  • Vrč Shrektonica – 45kn

KKC Pixel će se pobrinuti za kokice, a ti samo trebaš doći! Radno vrijeme je do 1 h tako da kad se vratiš doma stigneš napisati još koji seminar i naučiti za kolokvij.

foto: KKC Pixel

?>