Studenti

Povratak! kako su ga nazvali KEKS-ovci održat će se 13. listopada u koprivničkom Kampusu u prostorijama FUNK-a (Forum udruga nezavisne kulture) s početkom u 16 sati.

Kako bi ova akademska godina započela što ležernije pobrinula se udruga KEKS (Kulturna Emancipacija Kolaborativnih Studenata) koja za studente stare i nove organizira druženje popraćeno raznim aktivnostima.

“Između ostaloga, ovaj događaj smo organizirali kako bi potaknuli sve godine i smjerove Sveučilišta Sjever na druženje i kolektivan razvoj kulturne scene u Koprivnici.” – ističe Boris Dragojlović, jedan od organizatora.

Prema dnevnom redu možemo vidjeti da su KEKS-ovci mislili na sve, stoga prva aktivnost koja započinje u 16 sati zavisi od vremenskih prilika. Naime, ako ih posluži dobro vrijeme sudionici će moći zaigrati graničara, badminton i twister, u slučaju hladnog vremena pripremili su razne kartaške i društvene igre, a tijekom cijelog događaja bit će otvorena i izložba studentskih radova.

Aktivnosti na pozornici održat će se prema sljedećem rasporedu:

20:30 – Xtematic/Xernex
21:00 – Lurch
22:00 – Autarch
23:00 – Quentin
00:00 – Ladno Deblo
01:00 – Dekadenti
01:30 – Farmacia Crew

Ovoga puta Udruga se odlučila pronaći i sponzora – Pan Pivo. “Ovo nam je drugi put da smo uzeli sponzora. Inače ih nije teško pronaći, jedino je važno dobro predstaviti program.” – rekla nam je Silvana Jurčević, jedna od organizatora.

?>