Zabava

Naše djetinjstvo obilježeno je crtanim filmovima koje obožavamo dan danas. No, što ako ti crtani filmovi imaju dublju, skrivenu poruku? Ovo su samo od nekih teorija zavjera, u koje možete, a i ne morate vjerovati, ali zasigurno će vam promijeniti mišljenje o vašem najdražem crtanom liku.

Nuklearna reakcija u Spužva Bobu Skockanome

Spužva koja priča, puž kao ljubimac, vjeverica koja je natprosječno inteligentna i živi pod vodom. Crtić iz 1999., Spužva Bob Skockani iz Bikini Doline, grad koji je sagrađen ispod Bikini Atolla. Između 1946. i 1958., izvodila su se nuklearna testiranja upravo na tom otoku. Upravo zbog dotičnih nuklearnih testiranja, razvile su se teorije koje tvrde kako sve u Bikini Dolini rezultat testiranja. Leteći Nizozemac možda uopće i nije duh, već samo pirat koji je izložen prevelikoj radijaciji i zato je zelen.

Igralište Recessa

Disneyev crtić koji je rijetko tko gledao s ovih područja (blažena bila satelitska!), pratio je TJ-a i njegovu ekipu koja je motivirala da se kao i oni, igraš po cijele dane na igralištu. Teorija o igralištu Recessa je zapravo tužna i morbidna.

Teorija glasi kako su sva djeca mrtva i žive u takozvanom čistilištu gdje žive svoj djetinjasti život. Primjerice, TJ je umro od udarca auta, Mikey je umro od dijabetesa, Spinelli od tučnjave na igralištu, a Gus kao žrtva vršnjačkog nasilja. Škola je zatvorena već godinama, a polaze ju samo duhovi djece.

Rugratovi ne postoje

Angelicinom teorijom, mijenja se pogled na Rugratove. Teorija kaže kako su sve bebe u Rugratovima mrtve i Angelica je jedina koja ih može vidjeti. Chucky je umro u isto vrijeme kao i njegova majka, Tommy je mrtvorođenče, što je rezultiralo Stuartovu opsesiju pravljenja igračaka, a de Vil blizanke su nedonošćad.

Ashova koma

Što ako je cijeli Pokemon-svijet samo imaginacija dječaka koji je zarobljen u komi već nekoliko godina?  U prvoj epizodi Pokemona, Asha je pogodio grom te mnogi obožavatelji crtića tvrde kako je od tog trenutka Ash pao u komu te je zarobljen u svijetu Pokemona. Ashova koma također može objasniti kako se stalno novi Pokemoni pojavljuju, kako Ash nije ostario. Kada Ash skupi sve Pokemone, možda će se tek onda probuditi.

?>