DRUŠTVO

Udruga FUNK u sklopu projekta „FUNK – Centar izvan centra“ poziva vas na još jednu radionicu, koja će ovog puta biti začinjena odličnim večernjim koncertom.

Prijavite se na jednodnevnu radionicu, plakata stripa i ilustracije. Učite o osnovama ilustratorskih tehnika, o kompoziciji i pričanju priča kroz plakate, o scenarijima, tuširanju crteža, o anatomiji… Radionicu vodi Maja Duvnjak, ilustratorica s iskustvom u plakatu, stripu i ilustraciji, a na kraju radionice bit će organizirana  zajednička izložba plakata.

Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime, kontakt i dob. Svoju prijavu možete poslati na savez.udruga.funk@gmail.com zaključno s 8. 3. 2019. godine.

Program će se održati u subotu 9.3. 2019. godine od 11 do 17 sati.  Radionica i ulaz na koncert je besplatan, sav je materijal osiguran, a broj polaznika je ograničen. Nakon koncerta, u večernjim satima održava se koncert na kojem nastupaju Lovely Quinces i Pi.

Lovely Quinces je predvodnica domaće kantautorske scene. Nakon što je 2013. objavila singl „Wrong House“, a nedugo zatim i EP “No room for us” njena karijera ide samo uzlaznom putanjom. Uz turneje izvan Hrvatske i u Hrvatskoj, pozornicu je dijelila s izvođačima poput Skunk Anansie i Morcheeba.

3

Pi je electro-fairy-freaky-pop projekt iza kojeg stoji Ivana Picek, koja je 2017. sama snimila i izdala na sve strane hvaljen album ‘Časna lubanjska’, koji je uvrštavan na liste najboljih albuma iste godine u lokalnim i stranim medijima.
U Koprivnicu se vraća nakon nekoliko godina odsvirati pjesme s ‘Časne lubanjske’, a na repertoaru se možda nađe i nekih starih hitova.

3

?>