Glazba

 

 Iz tame u svjetlo: Marin Ivanović – Stoka ovaj utorak, 27.11.2018., dolazi u koprivničko kino Velebit održati monodramu o svojim ovisnostima

„To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.”

Stara škola kreka

Policijska uprava koprivničko-križevačka, Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, Županijsko vijeće za prevenciju u lokalnoj zajednici pozivaju Vas na društveno događanje preventivnog karaktera, predstavu „Stara škola kreka“.

Predstava će biti održana dana 27.11.2018. u 11 sati, u prostoru Kina Velebit Koprivnica, u izvedbi g. Marina Ivanovića – Stoke, realističan je prikaz borbe, sada bivšeg ovisnika o opojnim drogama, od početka konzumacije do izlječenja, te svakako pruža snažnu poruku mladima, cjelokupnoj zajednici u smislu preventivne konzumacije opojnih droga.

Nakon predstave bit će održan Okrugli stol, sudjelovati će eksperti tematskog područja te je isti namijenjen kako edukaciji tako i javnoj raspravi. Ulaz je besplatan.

 

SSK-Plakat-

?>