Predstavljamo studente

Bivša voditeljica emisije Provjereno na Novoj TV je prekjučer sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila kako je diplomirala  Odnose s javnošću na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.

Za svoju svečanu dodjelu diploma u Varaždinu je odabrala komplet sakoa i kratkih hlača bež boje uz jednostavnu crnu majicu i visoke pete, a glavni modni detalj joj je bila tamnoplava kapa za diplomu.

Poznata novinarka je sudjelovala krajem ožujka na tjednu karijera, odnosno „Connect weeku“, na Sveučilištu Sjever gdje se osvrnula na svoje radno iskustvo te je sa studentima podijelila zanimljive i mudre savjete. Kao jednu od prednosti svojeg bivšeg posla podijelila je osjećaj da mijenjaš stvari i pomažeš malim ljudima. Svaki radni dan u istraživačkom novinarstvu je drugačiji i nikad nije dosadno.

Natječaj za posao je na Novoj TV je završio, no možete preko veze meni slati molbe na mail. Znate kako to ide kod nas.“, rekla je uz širok osmijeh na konferenciji.

Danas je svima poznato kako je Ivana Paradžiković sada bivše lice poznate emisije „Provjereno“, zbog svog odlaska novinarka je digla prašinu te punila naslovnice mnogim teorijama zavjere o razlogu njezina odlaska. Oglasila se kako je bilo vrijeme za promjenu nakon dugih 15 godina koje je provela s ekipom na Novoj TV i kako je spremna na nove profesionalne izazove.

„Novinari konstantno imaju glavu u torbi i nikad ne znaš gdje ćeš završiti. Novinarstvo je stresno, ali s druge strane toliko uzbudljivo. Znam dosta kolega koji su izašli iz novinarstva i nakon toga kažu da jednostavno venu.“, poručila je na tjednu karijere.

Možda je primljena diploma upravo promjena koja će Ivani donijeti nove izazove.

foto: Instagram/Ivana Paradžiković

?>