Moda

 

Pregledali smo web shopove najpoznatijih high street brandova i saznali što će se to nositi u sezoni proljeće/ljeto 2021. Pretražili smo njihove web shopove u potražnji za trendovima ove sezone.

Kada listamo web shopove poznatih high street brandova vidimo neutralne tonove kao što su prljava bijela, nude, crna i bijela. Mogu se pronaći neutralni tonovi te boje kao što su zelena, plava, roza i narančasta. Naglasak je na baggy, širokim komadima, kao što su široke haljine, traperice širokog kroja. Trend koji se može primijetiti su i oversizekošulje i jakne koje svakodnevno viđamo na ulicama naših gradova.

U novim kolekcijama za proljeće 2021. naglasak je i na komadima poput haljina, bluza, sakoa s različitim uzorcima i bojama poput smeđe,zelene, plave, roza i narančaste. Kolekcije su vrlo raznolike, od šarenih haljina pa do crne i bijele boje koje su uvijek u modi.

Neizostavan dio našeg outfita su obuća i modni dodaci. Obuća koja će se nositi ove proljeće su pletene sandale na petu u crnoj, nude i bijeloj boji, ali i sandale na petu u imitaciji kože s pokrivenim petama, širokim, prekriženim naramenicama za noge. Od modnih dodataka prevladavaju male torbe na rame i viseće naušnice.

Kada govorimo o svijetu mode, kako visoke tako i high street mode vidimo da je danas sve dozvoljeno. Od crne boje koja je i više nego prisutna u našim ormarima pa sve do narančastih, zelenih, plavih tonova koji našu kombinaciju podižu na višu razinu kreativnosti i odvažnosti.

Izvor fotografija: privatna arhiva

?>