SPORT

Bruno Bogojević je nogometaš iz Koprivnice koji trenutno igra za nogometni klub Slaven Belupo. Nogometom se bavi 14 godina, a od 2018. godine igrač je mlade Hrvatske reprezentacije.

Kada je započela velika ljubav prema nogometu?

Velika ljubav prema nogometu počela je već u sedmoj godini, iako sam trenirao i atletiku, ali ljubav prema nogometu je prevagnula.

Kako se motivirate za neku bitnu utakmicu?

Motiviram se za svaku utakmicu isto! Uvijek se želim dokazat’ i pokazat’, mislim da nema veće motivacije od dokazivanja. Nebitno je protiv koga igramo, bio to neki „velikan“ ili ne, uvijek je isto. Što se tiče ekipe, svatko se motivira pojedinačno, ali ako nas netko ponizi kao nogometni klub onda smo uvijek jedni za drugoga i motiviramo jedni druge.

Uvijek ću pamtiti utakmicu protiv Dinama u kojoj sam zabio gol za pobjedu

Tko ti je najveća potpora i najveći kritičar?

Najveća podrška u nogometu i, naravno u životu, su moji roditelji. Isto tako, najveći kritičar je moj tata koji uvijek govori da nikad nije dobro i uvijek može bolje.

Tko je po tebi najbolji hrvatski igrač?

Naravno, najbolji hrvatski igrač je Luka Modrić, ali ako moram sebi izdvojit najboljeg i najdražeg iz Hrvatske reprezentacije, to je Šime Vrsaljko.

Koja je za tebe bila najveća utakmica koju ćeš pamtiti cijeli život?

Uvijek ću pamtiti utakmicu protiv Dinama, koju smo igrali u Koprivnici i pobijedili 2:1, u kojoj sam zabio gol za pobjedu. Također, utakmica s Hajdukom spada mi u draže.

Kada bi morao izabrati jedan gol koji si zabio u svojoj karijeri, koji bi to gol bio?

Gol protiv Dinama u gostima, gdje sam zabio s petom.

Igrao si s puno sjajnih igrača, protiv kojeg je bilo najteže?

Definitivno najteže mi je bilo igrati protiv Filipa Benkovića.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Trenutno sam glavom u Slaven Belupu, želim se ovdje dokazati kao igrač, a kasnije ćemo vidjeti…

Kako je igrati u mladoj reprezentaciji Hrvatske?

Velika je čast i ponos igrati za Hrvatsku reprezentaciju, osjećaj je predivan. Igrati sa svim sjajnim igračima poput Halilovića, Benkovića, itd. veliki je motiv za dalje.

Foto: Bruno Bogojević, privatna galerija i Instagram profil

?>