Akademska čestitost

U četvrtak, 27. veljače peta generacija studenata u Sveučilišnom centru Koprivnica primila je svoje diplome nakon 3 godine rada. Na svečanoj dodjeli ispratili su ih prijatelji, obitelj, profesori te ostali djelatnici Sveučilišta Sjever.

Studentima su na uspješno završenom preddiplomskom studiju čestitali pročelnici odjela svakoga smjera; Komunikologije, medija i novinarstva – doc. dr. sc. Gordana Tkalec čestitala je prvostupnicima novinarstva, zatim doc. dr. sc. Dean Valdec, pročelnik Umjetničkog studija čestitao je prvostupnicima medijskog dizajna te izv.prof.dr.sc. Ante Rončević, pročelnik Odjela ekonomije, čestitao je studentima poslovanja i menadžmenta te gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić koji je također zaželio sreću i uspjeh u životu svim prvostupnicama i prvostupnicima. Svaki od njih poželio je puno sreće i zdravlja te daljnji uspjeh u životu i gradnji karijere.

Zvukovima studentske himne Gaudeamus igitur, ispraćena je još jedna generacija studenata koji će svojim budućim poslodavcima ponuditi sva usvojena znanja i vještine, a onima koji svoje obrazovanje nastavljaju i dalje kroz diplomski studij želimo mnogo sreće!

Pročelnica doc. dr. sc. Gordana Tkalec s najboljom studenticom Žaklinom Baček
izv.prof.dr.sc. Ante Rončević, pročelnik Odjela ekonomije s najboljom studenticom
Najbolji student Umjetničkih studija, Alen Dumić
?>