Film

Kino Gaj (Varaždin) ove godine za Vas je pripremilo najstrašniju noć u gradu. Naime, 31. listopada organizirat će Halloween u sklopu kojega će cijele večeri prikazivati horor filmove.

Večer će početi u 18 sati sa predavanjem poznatog Varaždinskog novinara i voditelja lokalne varaždinske televizije, Kristijana Petrovića koji će govoriti o vampirima srednje i istočne Europe.

Zatim u 19 sati slijedi psihološki triler “Sirovo” iz Francuske, redatelja Julia Ducournau koji govori o vegetarijanki koja odjednom dobiva poriv za mesom i to onim ljudskim.

U 21 sat prikazivat će se film “Majka!” U glavnoj ulozi naći će se Oskarom nagrađivana Jennifer Lawrence, a njezinog muža glumit će poznati Javier Berdem. Scenarist i redatelj ovog filma je Darren Aronofsky poznat po filmu Crni labud.

Večer će zatvoriti dugo očekivani film “Ono” koji je prvi put u kina izašao prije 27 godina, te duboko ostao u sjećanju generacijama. Sada se Pennywise vratio i mnogo je strašniji nego prije.

Cijena cijelog paketa je 40 kn, a svaka posebna projekcija/predavanje naplaćuje se 15 kn. Za sve filmove, osim za “Sirovo”, preporuča se ljudima starijima od 18 godina. Dijelit će se i besplatne kokice, a šank će biti postavljen ispred ulaza u kino dvoranu.
Nakon zadnje projekcije održat će se Halloween party u Caffe baru Lavra koji se nalazi u neposrednoj blizini kina.

?>