Glazba

U petak, 26. svibnja s početkom u 21 sat u prostorijama Foruma udruga nezavisne kulture na koprivničkom Kampusu otvara se treći po redu Funk day.

Prije toga, od 13 do 19 sati udruga KEKS (Kulturna emancijapcija kolaborativnih studenata) organizira kreativnu likovnu radionicu tematskog naziva Cookie Factory.

Tako će se od 13-15 sati održati radionica fotografije, od 13-19 radionica Reciklaže materijala, 3D modeling od 15 – 17 sati te Sugoi Sugoi (ručno i unikatno oslikavanje tekstila) od 15-19 sati. Ove radionice održavaju studenti Sveučilišta Sjever, a cilj im je prikazati kako se hobi može razviti u posao.

Još jedna radionica, vezana uz grafički dizajn i izradu portfolia/mape, prikazat će se rad studenata medijskog dizajna uz zadatke stvaranja vizualnog identiteta. Jedan od ciljeva je i prikazati način izrade portfolia/mape za zainteresirane buduće studente.

Što se tiče koncertnog dijela koji počinje u 21 sat, nastupaju domaći bendovi One Step Away, reperski/drum’n’bass duo E.S.T.E.R. & D.J. Spletix i varaždinski Punk pathetique.

Na afteru do kraja večeri glazbu će puštati DJ PišpeXXX.

Službenih ulaznica nema, ali zato ima minimalne donacije koncertnog dijela u iznosu od 20 kn.

 

 

?>