Info

Gostujuće predavanje američkog profesionalnog fotografa Nicola Sertoria na temu Fotografija u svijetu društvenih medija/Photography in the World of Social Media održat će se u četvrtak, 19. svibnja 2016. godine u 16 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica, u predavaonici A01.

Nicolò Sertorio rođen je 1968. godine u Princetonu (NJ). Porijeklom je iz Italije, živio je u 8 država te govori 5 jezika. Ovaj kalifornijski umjetnik danas živi i radi u Oaklandu i širem području Zaljeva San Francisca, gdje je vodi CreateSpace Studio.

Kao samostalni profesionalni fotograf bavi se komercijalnom, medijskom i umjetničkom fotografijom u kojoj naglasak stavlja na portretnu fotografiju, filmsku i life fotografiju te fotografiju krajolika u kojoj stavlja jasnu distinkciju između environment i landscape fotografije.

NicolòSertorio fotografirao je za neke od najvećih kalifornijskih i međunarodnih klijenata, između ostalih, San Francisco University of California, San Francisco Mint, Getty, Adobe, Hewlett-Packard i Stanford University. Aktivnim angažmanom sudjeluje u kreiranju umjetničke fotografske scene u Oaklandu i San Franciscu.

Kroz predstavljanje autorskih fotografija i zanimljivo predavanje Sertorio će studentima prenijeti svoja kalifornijska iskustva profesionalnog fotografa u području komercijalne, medijske i umjetničke fotografije te organizacije, razvijanja, unapređenja i promocije medija,

?>