SVEUČILIŠTE SJEVER

U četvrtak 27. ožujka 2014. u prostorijama Sveučilišnog centar Varaždin održana je konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever. Sjednici su prisustvovali predstavnici 9 od 11 studijskih odjela. Studenti Odjela graditeljstva i Odjela elektrotehnike još nisu izabrali svoje predstavnike, pa je ostavljena mogućnost njihovog naknadnog priključenja Zboru.

Prvom odlukom predstavnika studenata objedinjena je dužnost predsjednika i predsjednika skupštine Studentskog zbora, a za tu je dužnost izabran Siniša Medved s Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu. Njegov zamjenik je postao Davor Tomšić s Odjela za novinarstvo. Za tajnika je izabran Hrvoje Selec s Odijela za Multimediju, oblikovanje i primjenu, dok je studentska pravobraniteljica postala Valentina Špoljarić s Odjela za medijski dizajn.

U Predsjedništvo Studentskog zbora ušli su: Siniša Medved s Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu, Davor Tomšić s Odjela za novinarstvo, Mohamed El Sinnari s Odjela za proizvodno strojarstvo, Boris Micek s Odjela za tehničku i gospodarsku logistiku, Filip Zdaček s Odjela za biomedicinske znanosti – studij sestrinstva, Mirta Takač s Odjela za komunikologiju i odnose s javnošću, Maja Crkvenčić s Odjela za poslovnu ekonomiju, Brigita Krog s Odjel za medijski dizajn i Mario Perić s Odjela za poslovanje i menadžment u medijima.

Predstavnici studenata u Senatu Sveučilišta Sjever postali su Maja Crkvenčić s Odjela za poslovnu ekonomiju, Dean Štrlek s Odjela za poslovanje i menadžment u medijima, Boris Micek s Odjela za tehničku i gospodarsku logistiku i Ivana Vasilić s Odjela za proizvodna strojarstvo.

?>