Film

Akcijska komedija srušila rekorde gledanosti na Netflixu

Film Murder mystery s Jennifer Aniston i Adamom Sandlerom srušio je rekord gledanosti Netflixovih originalnih filmova i već ga je u prvom mjesecu streaminga pogledalo 73 milijuna korisnika.

Ovom su akcijskom komedijom ostvarili najbolju gledanost u vikend otvaranju kada je film pogledalo 30,869,863 kućanstava. Iako mu filmski kritičari nisu baš naklonjeni, ovaj film po gledanosti pokazuje kako se publici ipak sviđa.

 O čemu je riječ / Tko, što i gdje?

U središtu radnje nalaze se bračni par Nick (Adam Sandler) i Audrey Spitz (Jennifer Aniston) koji nakon 15 godina odlaze na odmor u Europu. Nick Spitz je policajac iz New Yorka koji je pao detektivski ispit po treći put, a Audrey Spitz je frizerka koja voli čitati mystery trilere u kakvom će se uskoro i sama pronaći.

Na letu prema Europi Audrey upoznaje lorda Charlesa Cavendisha (Luke Evans) koji ih poziva na jahtu što bračni par uz mnogo promišljanja prihvati. Priča se zahuktava kada se na jahti dogodi ubojstvo i prvi osumnjičeni su Nick i Audrey koje prije kobne večeri nitko nikada nije vidio.

Između Jennifer Aniston i Adama Sandlera u filmu nema nikakve kemije i na prvi pogled izgleda kao da je izbor glumaca sasvim pogrešan, no na drugi pogled smatram da su glumci sasvim solidno odradili svoj posao i prikazali bračni par baš onako kako je i bilo zamišljeno, bez neke posebne kemije, ljubavi ili uzbuđenja, baš kao što brak najčešće izgleda nakon 15 godina.

 Napetost na kraju

Najzanimljiviji dio svakako je potjera pred kraj filma u skupom i brzom automobilu nalik onoj iz „Brzih i žestokih“ i to je svakako jedna od rijetkih zaista napetih scena u ovoj akcijskoj komediji.

Ovih dana kada ne smijemo izlaziti iz kuće svakako pogledajte ovaj film za razbibrigu i malo smijeha. Nije posebno ambiciozno napravljen tako da ne očekujte pravu žar akcijske komedije, ali vrijedi pogledati ako ne znate što biste drugo radili. Ako ništa drugo, barem znate da će krajem filma doći napeta jurnjava automobilima koju se isplati čekati.

?>