Glazba

Šest je mjeseci ostalo do novog, desetog izdanja glazbenog festivala Ferragosto JAM koji se održava na Orahovačkom jezeru od 3. do 6. kolovoza ove godine.

Svake posljednje nedjelje u mjesecu objavljuju se novi izvođači, a dosad potvrđenima pridružit će se i bendovi Jonathan, NLV i Pridjevi.

Riječki sastav Jonathan uskoro objavljuje novi studijski album „To Love…“ kojeg su najavili singlovima „Heaven“, „Who Lies to Whom“ i „Allison“. Uz njih, tu su i NLV čiji se krajem godine objavljeni istoimeni album našao se na brojnim top listama, te Pridjevi koji izvode zanimljivu, psihodeličnu glazbu te su također objavili jedan album nazvan jednostavno: „Pridjevi“.

unnamed

Cijena ulaznica iznosi 80 kuna do 6. ožujka, a kasnije će se penjati. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio. Do sad najavljeni izvođači su: Bajaga i Instruktori, Elemental, SIX PACK, pipschips&videoclips, Mašinko, Bad Copy, Lady Jelena, Lovely Quinces, Miki Solus, Laka, Ognjen Čudnoređe Bašić, Fajrunt, Domagoj Šimek, Beat Busters, Repetitor, Luce, Sajsi MC

?>