Nakon prvoga koprivničkog IDEA BOOTCAMPA održanog u svibnju ove godine, ekipa iskusnih mentora iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP ZG) ponovo dolazi u Koprivnicu kako bi vam pomogli u razradi poslovnih ideja te prenijeli svoje bogato znanje i iskustvo.

IDEA BOOTCAMP dvodnevna je radionica tijekom koje je moguće razraditi vlastitu poslovnu ideju i pronaći tim za realizaciju svoje ili tuđe poslovne ideje. Riječ je o konceptu koji je vrlo popularan u većim sredinama te predstavlja jedan od uspješnih modela za poticanje i promociju poduzetništva.

Iskoristite priliku za to da od uspješnih poduzetnika i potencijalnih investitora naučite kako oblikovati poslovnu ideju, pripremiti i razraditi poslovni i marketinški plan te uvjeriti investitore u financiranje vaše poslovne ideje.

Radionica započinje u subotu, 12. prosinca 2015. Traje cijeli dan, a nastavlja se u ponedjeljak, 14. prosinca 2015., kada će timovi do podnevnih sati, uz pomoć mentora, završno oblikovati svoje ideje te ih prezentirati. Za najbolje timove osigurane su i atraktivne nagrade.

Predviđen je rad u timovima, stoga nije nužno da svaka osoba dođe s vlastitom idejom. Bitno je doći s motivacijom za rad i doprinijeti razvoju zajedničke poslovne ideje koja će se moći nastaviti razvijati uz podršku djelatnika koprivničkoga Poduzetničkog inkubatora.

Svoje sudjelovanje možete prijaviti slanjem e-poruke.

 

bootcamp raspored

 

?>