KULTURA

Dramski studio Ludens teatra sudjelovat će na 15. Županijskoj smotri kazališnih amatera, a za to će vrijeme Koprivničanke i Koprivničane zabavljati zagrebačka Gavella s predstavom „Kao na nebu“.

Povodom 25. obljetnice Koprivničko-križevačke županije održat će se 15. Županijska smotra kazališnih amatera koja će se održati u Domu kulture Đurđevac 7. i 8. travnja 2018. godine. Nastupit će 10 kazališnih skupina s 13 predstava, a dramski studio Ludens teatra publici će predstaviti predstavu „Strawberry Fields Forever“ skupine Tišina u ulici, te predstavu „Ispod površine“ skupine Kaotis Teatralis.

Nakon Ludensove uspješnice u Gavelli s predstavom „Sjećanje vode“, Gavella dolazi u Koprivnicu s predstavom „Kao na nebu“ u režiji Renea Medvešeka. Izvedba će biti prilagođena slijepim i slabovidnim osobama koje će pomoću uređaja za audio deskripciju moći pratiti predstavu.

Radnja prati uspješnog dirigenta Daniela koji se vraća u rodno mjesto u nadi za mirom nakon burnog i užurbanog života uspješnog glazbenika, no ponuda voditelja crkvenog zbora poremeti Danielove planove i on se upušta u avanturu koja mu mijenja život.

U humornoj melodrami o zajedništvu, moći glazbe i potrebni za izražavanjem nalazimo velika imena hrvatskog kazališta, a njena premijera očekuje se 9. travnja u 20:00 sati u prostoru Doma mladih Koprivnica. Pojedinačna cijena ulaznice je 50,00 kn, a ulaznice možete kupiti u Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra te portalu ulaznice.hr.

kao_na_nebu_gallerylarge

?>