Studenti

Rektorove nagrade uručene su studentima za najbolji uspjeh u akademskoj godini i za najbolji studentski rad ili projekt u akademskoj godini 2016./2017.

Treća po redu dodjela Rektorovih nagrada održana je u četvrtak, 29. ožujka u Sveučilišnom centru Koprivnica. Tijekom svečanosti, rektor Sveučilišta Sjever prof.dr.sc. Marin Milković, dodijelio je 12 Rektorovih nagrada za prošlogodišnju akademsku godinu. Studentima dobitnicima uručene su povelje i novčane nagrade, a na samoj svečanosti su, osim rektora, nazočili i prorektori, pročelnici pojedinačnih odjela Sveučilišta Sjever te ostali uzvanici.

U kategoriji za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. nagradu su dobili: Matej Šošić s Odjela za elektrotehniku, Stjepan Đurasek s Odjela za graditeljstvo, Marija Balen s Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu, Nives Kosalec s Odjela za biomedicinske znanosti, Ivan Krznarić s Odjela za novinarstvo, Nikola Heged s Odjela za medijski dizajn, Marko Kranjec s Odjela za  poslovanje i menadžment, Karlo Sigetić s Odjela za komunikologiju i odnose s javnostima i Rahela Crkvenčić s Odjela za poslovnu ekonomiju.

Rektorovu nagradu za najbolji studentski rad ili projekt u akademskoj godini 2016./2017. dobili su: Tihomir Bendelja, Mateja Makar i Dražen Malić za rad “Projekt Minerva” pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet, Marko Mrzljak, Nikola Mikulec i Filip Tomičić za rad “Feasibility studija – proizvodnja sušenog ušećerenog voća” pod mentorskim vodstvom dr. sc. Borislava Gordića te Petra Furdi za rad “Komunikacije i prakse odlučivanja u timovima” pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet.

Foto: Chiara Čargonja
?>