Info

U prostorijama Sveučilišta Sjever u Koprivnici, u četvrtak 26. siječnja održana je dodjela Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh. Rektor dr. sc. Marin Milković dodijelio je ukupno 9 nagrada, 7 za najbolji uspjeh studenata i dvije za najbolji studentski rad. Rektorova nagrada sastoji se od povelje i novčane nagrade.

Najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. ostvarili su studenti Dora Mesić s Novinarstva, Tomislav Mravičić s Medijskog dizajna, Vlatka Kordoš s Poslovanja i menadžmenta, Lorenzo Cerina s Multimedije, oblikovanja i primjene, Aleš Stančić sa Strojarstva, Dragana Bogdan s Biomedicinskih znanosti i Kristina Markota s Komunikologije i odnosa s javnošću.

Nagrade za najbolji studentski rad dodijeljene su Jakovu Soldiću, za rad MAREG – elektromagnetski akcelerator i regenerativna kočnica pod mentorskim vodstvom dr. sc. Zlatka Botaka, i Dominiku Severu za rad Res Verae, glazbeni video spot pod mentorskim vodstvom dr. sc. Roberta Logožara, mr. sc. Dragana Matkovića i doc.dr.sc. Darija Čerepinka.

Na svečanosti dodjele prisustvovali su prorektori, pročelnici odjela Sveučilišta Sjever i drugi.

?>