DRUŠTVO

Djelatnici koprivničkoga Gradskog društva Crvenog križa pozivaju studente Sveučilišta Sjever da se pridruže dobrovoljnom darivanju krvi u petak, 20. studenoga, u prostorijama Društva CK-a u Ulici braće Radić.

„Nedostaju određene krvne grupe, posebno A negativna, pa pozivamo naše darivatelje da se pridruže akcijama i daruju dragocjenu tekućinu. Umjesto u prostorima Sveučilišta Sjever, akcija će se u petak, 20. studenoga, održati u prostorijama CK-a“, navodi Adela Sočev, predsjednica Gradskog društva.

Akcije dobrovoljnog davanja krvi provodit će se od 16. do 20. studenoga. Gradska akcija najavljena je za 16. i 17. studenoga (ponedjeljak i utorak) od 9 do 12 sati i od 13 do 17 sati. U srijedu će krv darivati djelatnici Komunalca, Kominga, KC plina, KC voda, i to u prostorima u Mosnoj 15 od 8 do 11 sati, a djelatnici Vegete i Podravke na Danici bb od 12 do 16 sati. U četvrtak je predviđeno darivanje za djelatnike HEP-a u Ulici Hrvatske državnosti 32 od 8 do 11 sati i Podravke u Ulici A. Starčevića 32 od 12 do 16:30 sati. U petak slijedi gradska akcija u Ulici braće Radić, i to za studente Sveučilišta Sjever i sve ostale od 8 do 11 sati, a za djelatnike Belupa na Danici bb od 12 do 16 sati.

?>